Vitamina E – cat de importanta este pentru organismul uman

Beneficiile vitaminei E asupra organismului sunt numeroase si multe dintre ele nu le stim. Printre multe altele, vitamina E este buna pentru piele si pentru inima.

In prezent sunt in derulare multe studii privind beneficiile vitaminei E asupra organismului, ceea ce inseamna ca inca nu se stie totul despre cum ajuta aceasta vitamina corpul uman. Life 123 ne arata cateva dintre acestea.

Pilulele de vitamina E sunt de fapt o combinatie de opt compusi antioxidanti. Un antioxidant este o substanta care previne deteriorarea celulelor. Impreuna aceste opt piese de puzzle formeaza un puternic antioxidant numit vitamina E.

Vitamina E este o minune atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii. Ajuta la hidratarea pielii si este folosita in fabricarea multor produse de ingrijire. Aceasta vitamina reduce aparitia cicatricilor si a arsurilor prin hranirea pielii. Pentru ca vitamina E ajuta la reglarea vitaminei A din organism este importanta pentru mentinerea sanatatii pielii.

Vitamina E este o parte importanta a oricarui organism sanatos. Fiind una dintre vitaminele necesare organismului, vitamina E ajuta la cresterea imunitatii.

In afara faptului ca este importanta pentru par si piele, vitamina E stimuleaza sanatatea ochilor.

De asemenea, ajuta corpul sa utilizeze in mod eficient vitamina K si ajuta la coagularea sangelui.

Daca vei avea o dieta bogata in vitamina E, vei putea suporta mult mai usor durerile premenstruale si cele de la menopauza.

Acest articol a fost publicat în Articole medicale și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.
You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − = 2

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>