Uimitor! Tot ce nu stiai despre culoarea ochilor!

Stiai că nu există două persoane care să aibă exact aceeași culoare de ochi?

De cele mai multe ori, atunci când cunoaștem o persoană nouă, primul lucru pe care îl observăm este culoarea ochilor.ochi_10302300

 Ochii negri

Aceasta este o culoare rară de ochi. Persoanele care au ochi negri au de fapt o culoare maro închis. Ce spune acest lucru despre personalitatea ta este că ești o persoană plină de viață și pasiune. Nu vei pleca niciodată de la muncă înainte de a termina ce ai de făcut. Ești competitiv și încerci să demonstrezi că ești cel mai bun în ceea ce faci. Persoanele cu ochii negri sunt foarte reținute când vine vorba de a se îndrăgosti.

La prima vedere sunt persoane inabordabile şi par foarte greu de cucerit. Într-adevăr! Este extrem de greu să priveşti în ochii unei astfel de persoane şi să-i citeşti sufletul. Au o răbdare infinită în relaţiile cu cei din jur şi se supără foarte greu.

În general, cei cu ochii negru au o credință spirituală destul de puternică. În ciuda numeroaselor calități, ei sunt și destul de certăreți și argumentativi, chiar și atunci când știu că nu au dreptate.

Ochii căpruiochi_caprui

Culoarea maro este cea mai populară culoare de ochi din întreaga lume. Culoarea este la fel de intensă ca şi personalitatea.

Este o culoare pământie, dar bogată. Reprezintă simplitatea, puterea și creativitatea. Dacă ai ochii căprui, atunci cel mai probabil ești sufletul petrecerii. Persoanele cu ochi căprui sunt aproapiate de natură și nu le pasă foarte mult de aspectul material.

Sunt parteneri de viață foarte iubitori și știu cum să își facă persoanele iubite să se simtă cu totul speciale. Le place sa iubescă, dar şi să fie iubite. În dragoste, preferă întotdeauna un Cătălin terestru unui luceafar de pe cer. În general sunt persoane șarmante, analitice şi rationale.

Atunci când sunt supărate sau triste, primul lucru pe care îl fac este să pună mâna pe un telefon şi să-şi verse durerea cerând sfatul unui prieten.

Nu se simt foarte confortabil dacă trebuie să își exprime sentimentele de față cu ceilalți. Au un bun simț al umorului și te pot înveseli oricând. Sunt înțelepți și știu să ofere ofere sfaturi bune. Sunt creativi și au un simț estetic bine dezvoltat.

Ochii albaștrisad_eyes_never_lie_by_fs600

Persoanele cu ochii albaștri sunt cele de care oricine se simte atras instantaneu. Albastru este o culoare atât de plină de viață. Multe persoane apelează la lentile de contact pentru a avea ochi albaștri, iar cercetătorii testează proceduri laser prin care culoare ochilor poate fi schimbată.

Persoanele cu ochi albaștri sunt fermecătoare și foarte prietenoase. Trăiesc viața la maxim. Au o tendință naturală de a-i face pe alții fericiți. Ei vor încerca mereu să îi ajute pe cei din jurul lor, sunt buni și sinceri.

Sunt persoane spirituale și își doresc o iubire care durează o viață, o familie fericită și un partener de viață fidel.

Se bazează în situaţii limită mai mult pe intuiţie decât pe logică şi sunt mai degrabă impulsive decât cugetate şi analitice.

Persoanele cu ochi albaştri au foarte mare încredere în ele şi uneori tind să exagereze în aceasta privinţă. Atâta timp cât joci după cum îţi cântă, totul e bine şi frumos. Urăsc minciuna, iar atunci când iubesc o spun verde în faţă. Nicio problemă dacă nu i se răspunde cu aceeaşi monedă! Insistenţa este una dintre calităţile sale. Şi apoi, are el armele sale secrete…

Ochii verziverzi

Persoanele cu ochi verzi au personalități vibrante care adoră aventura și pot accepta tot felul de provocări spontane. Nu ai vrea să îi superi sau să îi rănești în niciun fel pentru că sunt persoane răzbunătoare. Sunt oratori foarte buni.

Sunt parteneri de cuplu pasionali și vor relații de lungă durată, însă pot fi foarte geloși și posesivi. Nu sunt excesiv de ambitiosi, dar sunt perseverenţi şi tenace.

Dragostea este pentru ei o prioritate si nu vor sta intr-o relatie daca aceasta nu va exista. Defecte majore: nesinceritatea în relaţiile cu cei din jur şi instinctul vindicativ. Le place să încerce orice lucru nou ce le apare în cale, foarte rar spun NU la noi experienţe.

De multe ori ar putea parea reci, chiar daca inima lor de fapt are o viteza de 200 de batai pe minut.

Le plac lucrurile simple, dar iubesc lucrurile complicate. Sunt niste firi contradictorii, intotdeauna exista in mintea lor o mica lupta intre da sau nu. Le place sa fie independenti din punct de vedere sentimental si le este greu sa aleaga o singura “floare” dintr-o mie de flori colorate. In relatiile lor amoroase, le place sa se joace cu focul.

Scopul lor in viata este sa simta ca traiesc si fiecarui moment special ii asociaza o eternitate.

Cele mai rare 2 culori de ochi din lume

Ochi roşii. Cea mai rară culoare a ochilor din lume este roşu, fiind caracteristică aproape tuturor albinoşilor. În cazul lor, irisul nu conţine aproape deloc melanină, iar lumina trece prin el şi reflectă hemoglobina din vasele sangvine de pe retină, dând această nuanţă roşiatică. Persoanele cu ochii roşii suferă de obicei de fotofobie sau boli ca strabism, miopie sau astigmatism.albino-robotnine-com

Ochi negri. În cazul ochilor negri, nu poţi diferenţia între iris şi pupilă. Acest lucru se datorează fie culorii foarte închise a irisului, fie a lipsei totale a acestuia. Doar 1% din populaţia lumii are ochi negri, cei mai mulţi fiind întâlniţi în Africa, Asia şi America.black-therealfun-com

Heterocromie

În medicină heterocromia face referire la diferența culorii irisului, părului sau a pielii. Heterocromia este rezultatul excesului sau carenței relative a unui pigment, numit melanină. Poate fi moștenită genetic, datorată mozaicismului genetic sau în urma unor boli sau răniri.

Culoarea ochilor este determinată în principal de către concentrația și distribuția melaninei. Ochiul afectat poate fi hiperpigmentat (hipercromic) sau hipopigmentat (hipocromic)

Heterocromia ochiului (heterochromia iridis sau heterochromia iridum în limbajul medical sau ceacâr în limbajul popular) este de două tipuri:

-          heterocromia completă – un iris are o culoare diferită de celălalt.220px-Heterochromia

-          heterocromia parțială sau heterocromia sectorială, – o parte a irisului este de o culoare diferită față de restul irisului.220px-HeterochromiaEye

Priviţi cu încredere!!!

 

Acest articol a fost publicat în Diverse, Noutati și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.
You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = cinci

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>