Puterea gândului

Puterea minţii este cel mai bun tratament!
Aţi auzit de vindecări uimitoare, peste noapte, dar şi de persoane care s-au îmbolnăvit subit, deşi au fost sănătoase tun o viaţă întreagă. Ce aveau în comun? Se lăsau uşor influenţate de propriile gânduri.2Medicii, oamenii de ştiinţă, au observant de-a lungul timpului că puterea minţii este un factor important, dacă nu decisiv, în vindecarea pacientului suferind. De cateva decenii s-a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe care abia începem să le înţelegem.
Cercetătorii au observat că oamenii au o tendinţă inconştientă către anumite emoţii, fie ele negative, fie ele pozitive.
Acolo unde ne punem atenţia, cum facem acest lucru şi pentru cât timp ne defineşte pe noi înşine, la nivelul neurologic.lumanare-de-masaj-bioaddictDacă atenţia noastră este atât de mobilă, atunci de ce ne este atât de greu să ne păstrăm atenţia asupra gândurilor pozitive?
Chiar în acest moment, pe măsură ce continuaţi să vă concentraţi şi să citiţi această pagină, este posibil să fi uitat de durerea d-voastră de spate, de conflictul pe care l-aţi avut cu şeful d-voastră astăzi dimineaţă şi chiar de ce sex aveţi.
Acolo unde ne plasăm atenţia şi pe ce ne plasăm atenţia, trasează cursul propriei noastre stări de a fi. De exemplu, putem în orice moment să ne gândim la o amintire dureroasă şi ca prin magie, aceasta să prindă viaţă. Avem de asemenea privilegiul de a ne concentra pe grijile viitorului, care de fapt nu există, cu excepţia a ceea ce noi gândim, însă, în acel moment noi le facem sa devină reale. Atenţia noastră face ca totul să fie viu.Spa-Week-by-WaySpa-5-920x615
Putem să ne punem următoarea întrebare: “oare corpul uman nu este făcut să se refacă de la sine, iar mintea să controleze acest process?”.
Dr. Lissa Rankin, medic care a studiat intens medicina minte-trup şi fondator al “Whole Health Medicine Institute”, a ales să îşi îndrepte atenţia în acestă direcţie doar după ce a ajuns la capatul puterilor:

<<La 32 de ani, doctoriţa trecuse prin două căsnicii eşuate, lua tratament medicamentos pentru hipertensiune şi i se descoperiseră celule precanceroase în cervix. Se săturase de propria muncă şi nu mai făcea faţă responsabilităţilor de soţie şi mamă. Apoi, lumea ei s-a năruit. Cu două săptămâni înainte de a naşte, fratele ei a fost dus de urgenţă la spital cu probleme grave la ficat, tatăl a decedat, soţul şi-a tăiat două degete cu fierăstrăul din neatenţie şi căinele a murit: “Se spune că atunci când viaţa ta nu mai are sens, fie te aduni şi creşti, fie îţi creşte o tumoare. Din fericire, eu am ales să cresc”.>>thomas_jefferson_fericire_3953

Gândurile voastre pot schimba realitatea!
Fiţi sănătoşi! Gândiţi pozitiv!

Acest articol a fost publicat în Diverse, Noutati și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.
You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt + 3 =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>