Listele din viaţa noastră

“10 lucruri interesante despre vară”, “20 de sfaturi pentru îngrijirea părului”, “30 mituri despre sex”, ”10 lucruri pe care să nu le faci într-o relaţie”, “99 de lucruri pe care să le faci într-o viaţă” şi lista ar putea continua. mustata

Facem parte dintr-o isterie numerică de lucruri.

Am făcut o selecţie de lucruri despre care, se citeşte, la un moment dat şi din fiecare lista, cea mai interesantă afirmaţie.

1. 25 de lucruri de evitat la un interviu – Accentul pus pe bani;

int

2. 10 lucruri de evitat în timpul sarcinii – Nu consumaţi ficat în mod regulat în timpul sarcinii! Puteţi să îl consumaţi ocazional, dar e mai sigur să evitaţi consumul de ficat. Un consum prea mare poate să ducă la defecte ale fătului la naştere.

3. 15 lucruri de evitat în Web Design – Player muzical ce porneşte automat.

4. 5 lucruri de evitat într-o viaţă… studenţească – Bunătatea multă… sărăcia studentului: se întâmplă, totuși, să fii printre cei mai conștiincioși studenți, să înveți cu o săptămână înainte de cel mai greu examen din sesiunea asta și, pe deasupra, să fii și generos cu colegii tăi. Îi lași să copieze, ba chiar le dai ciorna ta și te gândești că își trec și ei examenul cu ajutorul tău. Să nu fii surprins când la afișarea rezultatelor tu ai nota 8, iar ei 9 și 10. It happens all the time…

5. 5 lucruri de evitat înainte de nuntă – Evita practicarea unui sport nou: în săptămâna premergătoare nunţii nu este de preferat să încerci să experimentezi noi programe sportive. Chiar dacă vrei să araţi cât mai bine, nu renunţa la exerciţiile vechi şi nu încerca ceva nou. Te poţi pricopsi cu o febră musculară de toată frumuseţea.

figurina_de_tort_nunta_cuplul_kiss

6. 13 Lucruri de evitat atunci când îţi schimbi obiceiurile – A nu îţi lua un angajament în scris.

7. 5 lucruri de evitat în timpul dresajului – Nu lăsa câinele să-şi impună regulile.

dresaj-de-pureci

8. 5 lucruri de evitat in pat – pentru femei şi bărbaţi – Să vorbeşti despre muncă.

138937017486963b02

9. 10 lucruri de ştiut despre femei – EA SE ÎNDRĂGOSTEŞTE PRIMA DATĂ DE OCHII BĂRBATULUI

10. Croissantul, răsfăţul suprem de dimineaţă. 10 lucruri de ştiut despre acest deliciu franţuzesc – Semi-luna: există foarte multe explicaţii pentru forma croissantelor, iar una din ele este următoarea: în 1683, încercând să atace Viena, turcii au săpat un tunel sub zidurile oraşului, pentru a putea intra nevăzuţi. Un patiser care lucra până târziu a auzit zgomotele şi a alertat armata austriacă. Pentru a celebra momentul, patiserul a creat kipferl, un produs de patiserie având forma de semilună, emblema Imperiului Otoman, simbolizând astfel devorarea turcilor de către austrieci.

croissantul-rasfatul-suprem-de-dimineata-10-lucruri-de-stiut-despre-acest-deliciu-frantuzesc_size1

11. 10 lucruri de ştiut atunci când faci sport – Aparatele pentru abdomene nu te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă. Antrenamentele Cardio şi de Forta fac asta.

despre-vise-300x187

12. 10 lucruri de ştiut despre bărbaţi – După duş, bărbaţilor le place să-şi privească fesele.

13. 10 ciudaţenii pe care nu le ştiai – Cel puţin unul din 5 oameni nu e SINGUR când începe o relaţie. Una din 5 relaţii încep chiar şi cu amândoi implicaţi în altele.

14. 10 lucruri de ştiut despre… Ciocolată – Spaniolii au fost cei care au modificat compoziţia băuturii de ciocolată, prin adăugarea de zahăr şi scorţişoară, cu scopul de a scăpa de gustul puternic amar. În timpul secolului al XVI-lea, Biserica Catolică Spaniolă a început consumul de ciocolată drept energizant, aceasta devenind astfel cunoscută ca o băutură clericală de post. Însă, după dezbateri îndelungate, Biserica a permis oamenilor să bea ciocolata ca substitut nutriţional la mâncare în timpul perioadelor de post.

large

15. 17 lucruri interesante despre somn – Girafele dorm cel mai puţin – circa 1,9 ore pe zi în reprize de 5-10 minute. Cerbul din specia Roe doarme 3,09 ore pe zi, iar elefantul asiatic doarme 3,1 ore pe zi.

3-publimedia-shutterstock

Acest articol a fost publicat în Noutati și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.
You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte + = 12

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>